torstai 16. elokuuta 2012

Sormusmasennusta ja pukustressiä!!

Kävin tosiaan ensimmäistä kertaa katsomassa sormuksia tällä viikolla ja totesin, että en tule koskaan löytämään meidän hintaluokkaamme sopivaa kaunista sormusta. Tai ainakaan todella kaunista sormusta...HUOH! Yksikään sormus ei sykähdyttänyt ja 2 oli ihan ok. Ja niidenkin hintaero oli 200e, joten jos jompaan kumpaan päädyn, pitänee miettiä kumpi painaa enemmän hinta vai ulkonäkö...

Tänään lähden uudestaan jahtiin ja käyn kolmessa liikkeessä. Katsotaan kuinka käy. Olemme päättäneet, että ehdoton maksimi on 500e, jos päästään 200-300e niin loistohomma! Katsotaan nyt kuinka käy. Jakaisin teille kuvat näistä kahdesta vaihtoehdosta, mutta liikkeessä ei annattu ottaa kuvia?! Onko kenelläkään antaa ehdotuksia, mistä voisi saada sopuhintaan kauniin sormuksen?

Ja nyt sitten on noussut myös pukustressi. Vaikka en ole yhtään vielä sovittanut. Stressi ei niinkään nouse siitä, ettenkö löytäisi ihanaa mekkoa vaan siitä, että ostanko puvun uutena liikkeestä vai käytettynä yksityiseltä? Noi yksityisillä myynnissä olevat puvut menevät niin hurjaa vauhtia, että pitäisi tarttua jos löytää jonkun mikä miellyttää. Nyt olen löytänyt kaksi mekkoa johon rakastuin ainakin kuvien perusteella. Mutta kun en ole yhdessäkään liikkeessä vielä käynyt ja vasta 29.9 on se suurin sovitus kierros. Enkä halua olla morsian, joka ostaa puvun nyt ja sitten pian löytyykin toinen, ja kolmas, ja neljäs parempi vaihtoehto:D En haluaisi missata tuota Zazabella reissua, mutta entä jos ihastunkin johonkin noista yksityisten puvuista?

Sittenkun miettii noita yksityisten mekkoja niin rupeaa stressaamaan hinta. Olenko valmis maksamaan käytetystä puvusta melkein yhtä paljon kuin uudesta ja teettämään tod.näk. jotain korjauksia koon tms. puolesta? Vai ostanko suosiolla jonkun ok puvun ja maksan hieman ylimääräistä ja teen siitä hieman erikoisemman? 

Kiikarissa on tällä hetkellä yksi 200e puku, joka on haluamaani merkkiä, mutta ei mikään paras vaihtoehto. Mutta se on todella halpa ja sitä olisi helppo muokata melko halvalla. Kiikarissa on myös yksi 450e puku, joka on vähän kauempana, mutta joka ei varmaan vaatisi kovia muutoksia...hmm. Laitan tässä kuvat kahdesta tämän hetken suosikistani. Mielipiteitä kiitos!

 

Tämän hetken EHDOTON suosikki! Käytetty, hinta ei tiedossa, White one Triana



Käytetty, 450e. Ilman olkainta kiitos:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!