maanantai 20. elokuuta 2012

Pukushoppailun tuloksia:)

Nyt niitä mielipiteitä esiin kiitos:)! Eli kävin tänään Porin Juhlavassa sovittelemassa itselleni pukua. Aluksi pelkäsin, että kohtelu olisi kovin kylmää (mitä se oli puhelimessa), mutta totuus oli toinen. Ja hyviä ovat ainakin myymään, meinaan äiti osti jo itselleen puvun häihin:D

Kuten jo monesti todettu, oli tarkoitus käydä kartoittamassa, minkä mallisen puvun nyt sitten oikein haluan ja selväksi tuli ainakin se, että en ihan hakoteilla ole tuon mallin suhteen ollut:) Liikkeestä kuitenkin löytyi kaksi erittäin potentiaalista pukua. Toinen jopa koko ajan nakuttaa takaraivossa:) Olen menossa tulevan anopin kanssa keskiviikkona sovittamaan näitä kahta pukua uudestaan ja katsomaan jahka jompi kumpi tarttuisi mukaani.

Ongelma jonka kanssa nyt painin on lähinnä talouteen liittyvä. Nämä katsomani puvut eivät olleet sieltä kalleimmasta päästä 730e ja 800e. Liikkeeseen riittää käsirahaksi 200-250e ja loput saan maksaa niin pienissä tai suurissa erissä kuin haluan ja aikaa on viimeiseen sovitukseen (heinäkuussa 2013 asti). Vaikka puvut toki ovat hieman kalliita, nakuttaa tuo osamaksu juttu paljon!  Kun taas jos ostan käytetyn, niin toistaiseksi myyjät haluavat summan (joka on noin 450-600e) niin kokonaisuudessa jo osto vaiheessa (tietty ihan ymmärrettävää). Ja noissa yksityisillä ostetuissa puvuissa on tietty se, että tarvittavat korjaukset kustannat itse, kun taas liikkeessä kustannukset kuuluvat hintaan.

Eli eka kysymys on, valitsenko hieman kalliimman puvun paremmille ehdoilla vai halvemman puvun mahdollisella lisätyöllä ja suuremmalla käteissummalla?

Sitten mietin myös tuota White one Triana pukua jota jo parissa postauksessa olen kuolannut. Se sijaitsee kuitenkin melko kaukana ja on tosiaan yksityisen myymä (tämän päivän liikkeessä ei valitettavasti ollut kyseistä pukua sovitettavaksi).  Haluanko siis nyt lähteä käymään katsomassa sitä mekkoa ennen keskiviikon kakkos sovitusta vai haluanko tyytyä lähellä olevaan mekkoon, jote pystyy sitten täältä käsin sovittelemaan ja korjailemaan ym? Ja pystynbkö elämään sen kanssa, että en ole käynyt pukua sovittamassa?


Ja tietenkin mietin myös sitä, haluanko tehdä tämän valinnan jo nyt? Hitsit kun liikkeessä kuvaaminen oli kiellettyä:( Ja sitten hieman kauhistuttaa myös lisäkustannukset hunnusta ja vannehameesta ym. Eli jos ostais käytettynä, niin koko kokonaisuuden hinta jäis alhasemmaks...hmm

Lähinnä päivän tuloksena jäi siis mietityttämään, että haluanko puvun läheltä ja itselle sopivalla maksuohjelmalla ja pystynkö elämään sen kanssa, että en ole Trianaa käynyt sovittamassa.

Tässä hieman vielä kuvaa tämän päivän sovituksesta.

Kovin hyvin tämä kuva ei tuo esille puvun ihanuutta. Etuhalkio on organzaa, jonka värin pystyy helposti halutessaan muuttamaan. Edessä on kaivattua blingblingiä. Pieni laahus ja liikkeen puku vaati pientä kavennusta. Edullisempi ja todella kiva (kuva Isabel de Mestre)



Toisesta puvusta linkitän myös sivun, josta kuvia löytyy. Tämä on puvuista se kalliimpi, paljon kaivattua blingiä, pidempilaahus, myös laahuksessa koristelua. Puku pääasiassa organzaa ja käytössä olisi vannehame eli helma olisi leveämpi






Nyt sitten mielipiteitä kertomaan:)


Lisäys: Tuo alempi puku koko ajan hieman nakuttaa tuolla takaraivossa ja jotenkin kun näitä kuvia kattoo niin hieman tuntuu siltä, että peli on selvä:) Mutta katsotaan nyt:) Kannattaa köydä katsomassa tuo linkki, sieltä näkee suurennuslasilla yksityiskohdat:)

Ja sitten mietityttää vielä yksi kysymys. Miten reagoin siihen, että jos löydän nyt puvun niin minultajää suunniteltu Zazabella kierros väliin....? Ja jos otan puvun kotipaikkakunnalta, onko se kuitenkin parempi kuin se, että otan puvun Kaarinasta ja käyn siellä sovittelemassa ym (lisäkustannuksia). Ja Zazabellassa puku maksetaan akhdessa osassa...


2 kommenttia:

  1. Mä neuvoisin sovittelemaan vielä lisää pukuja, jos noista nyt kumpikaan ei ihan oikeesti tuntunut just siltä oikeelta. Teillä on kuitenkin häihin vielä sen verran aikaa, että hyvin ehdit sovitella muitakin! Että varmasti vakuutut sitten ostavasi oikean puvun - oli se sitten käytetty tai uusi. Tai no niin, mulla oli 30.sovitettu mekko vasta se the dress, kun taas toisilla se on ollut jo ekana sovitettu.. Mutta tosiaan kun kiire ei vielä ole, niin sovittaisin sinuna myös sitä Trianaa, jos se on niin hyvin "kolahtanut" omaan makuusi :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia:) Harmi vaan kun täällä ei ole lähellä muita liikkeitä, tulee niin paljon sitten reissattua noiden perässä...Ajattelin niin, että käyn keskiviikon sovituksessa ja jos silloin ei kolahda niin jatkan etsintöjä. Vähän kyllä pelottaa ajatus valita pukua näin pian, kun taas toisaaltaan taas pelottaa se, että en löydäkkään parempaa. Kun tunne tosta toisesta puvusta vaan vahvistuu koko ajan...keskiviikkoa siis odotellessa...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!