tiistai 14. elokuuta 2012

The Challenge!

Ajattelin nyt jo ilmoittaa teille armon lukijat, että olen ottanut vihdoin itseltäni haasteen vastaan! Tämä haaste startaa virallisesti syyskuun alusta ja todelliseen vauhtiin sen on tarkoitus lähteä tammikuussa (uuden vuoden lupauksen myötä). 

Eli, kuten varmasti useat kanssa morsiot taistelevat (ainakin kuvittelevat niin) painonsa kanssa. Minä olen jo pienenä tyttönä päättänyt, että minä tulen olemaan kaunis, hoikka prinsessa morsian:) Tästä tavoitteesta saatan jäädä kauas, mutta sitä kohti lähden nyt haasteessani taistelemaan:)!

Eli tarkoituksena on pudottaa painoa ja siinä samalla hoitaa tuota kiinteytyspuolta:) Minulle EI sovi mitkään dietit eikä mitkään kiellot (ei sokeria, ei suolaa tms). Eli tarkoitus vain hiukan tarkastella ruokavaliota ja annoskokoja sekä pyrkiä liikkumaan arkipäivässä enemmän! Meillä on koira, joten ainakin sen kautta on helppo lisätä liikunnan määrää. Itse kuulun niihin, jotka eivät vielä ole löytäneet sitä omaa lajia..:( Pyrin myös käymään salilla, jumpassa tms, mutta ne innostukset yleensä jää lyhyeen.

Aloitan pienillä väliasemilla, joten en lähde edes paljastamaan tavoite määrää minkä pudotukseen pyrin. Päätin, että jos teen tästä julkista, en kehtaa laittaa esille tuloksia, jotka alkaa + merkillä, vaan sitten on pakko ottaa niskasta kiinni:) Pääasia on kuitenkin, että painoa ei ainakaan saa tulla lisää!

Voisi ehkä kokeilla tyyliä, jota suositeltiin Suurin pudottaja ohjelmassa. 2 päivää tiukkaa diettiä, 3 päivää normaalia (eli siis terveellistä) ruokavaliota ja viikonloppuisin saa HIEMAN hellittää. Jos sillä tuloksia saisi niin tuohon ehkä pystyisinkin. 

Joten, pysykää kanavalla! Tarkempia tavoitteita ja askelia siihen, kuinka pyrin tavoitteeseen pääsemään julkaisen syyskuussa! Ensin vietän alta pois torstaina alkavan viikonloman joka pitää sisällää sormusjahtia, mökkeilyä ja puvun metsästystä:) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!