torstai 23. elokuuta 2012

Rakkautta ensisilmäyksellä vai rauhassa kypsynyt suhde?

Tässä eilisen (ja hieman tämänkin päiväisen) sovittelu kierroksen jälkeen rupesin pohtimaan, kumpi on parempi: "rakkaus ensisilmäyksellä" vaiko rauhassa kypsynyt, harkittu suhde?

Onko puku hyvä valita ensimmäisen silmäisyn ja sovituksen jälkeen, jos siitä tulee "se" tunne vai kannattaako valita jo hyväksi todettu ja luotettava? Kääntyykö puku, johon rakastuit ensisilmäyksellä sinua vastaan? Vai jatkuuko ihastuksenne loppuun asti? 

Vai löydätkö luotettavan kumppanin puvusta, jonka kanssa olet jo jakanut useampia ihania hetkiä? Voitko luottaa siihen hyvänolon tunteeseen ja varmuuten jonka puku sinulle luo myös suurena päivänä?

Vai tekeekö puvusta THE puvun se hetki, se hetki kun kävelet alttarille? 



Siinäpä pohdittavaa:)



Sitä pohtiessanne, tässä kauniita kuvia erilaisista hiuskoristeista:)







P.s Sormukseeni olen ihan sika tyytyväinen:) Siitäkin tunne vain vahvistuu:) Is this a sign?

2 kommenttia:

  1. Sinuna mä kävisin siellä Zazabellassa vielä tsekkaamassa. :) Tosin en tiedä, joko sä oot päättäny? Mutta kävin ihan uteliaisuudesta siellä Zazabellan nettisivuilla ja voi vaude, mikä valikoima! Ihme jos sieltä seasta ei löydy mieleistä pukua. Mä tykkään muuten myös siitä puvusta, josta teidän äitillä EI tullu tippa linssiin ;) Mutta kaunis sä tuut olemaan joka tapauksessa, valitsit minkä puvun tahansa. :) Mutta ei ehkä kannata olla liian järkevä vaan kyllä sen puvun täytyy tunteita herättää :) Muuten pian ehkä kaduttaa.. ;) Terkuin, Eeva

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!