perjantai 3. elokuuta 2012

Kampaus

Auki? Kiinni? Kiharaa? Suoraa? Nuttura? Sivulle? Taakse? Hunnulla? Tiaralla? Hiuskoristeella? APUA!

Mitä tulee kampaukseen mitään ajatuksia ei vielä ole! Kaikki kuvat joita selailen näyttävät todella hyviltä! Olen aina kuitenkin halunnut hunnun, mikä osaltaan rajaa sivunutturan ulos kampausten vaihtoehdoista..Toisaalta taas pidän "timanteista" joten tiara pitäisi ehdottomasti olla, eikös sellainen kuulu löytyä prinsessan päästä? Netistä kuitenkin löytyy mitä ihanampia hiuskoristeita! Hiuskoristeen kanssa taas toi sivunuttura onnistuisi. Varmaa on ainakin se, että kampausta en itse laita:)! Ja se, että korkeaa kampausta en halua:) Ja, että hiuksiani en leikkaa ennen ensi kesää, onhan näitä kasvatettu tätä päivää varten jo 2 vuotta:)

Kuvat haettu Googlesta.


Ihanan rento "lettikampaus", ilman alaosan sidontaa

Vaemman puoleinen miellyttää enemmän silmää:) Kaunis koristelu.

Rento nutturakampaus



Rennon kesäistä

Kaunis hiuskoru ja kaulakoru

Hunnun kanssa




Kaunis kampaus ja todella kaunis hiuskoru

Ajatuksia? Tässä vasta pieni osa niistä kaikista ihanista kampauksista joita jo pelkästään netistä löytyy! Lisää kuvia tästä ja muista aiheista viikonlopun aikana:)

2 kommenttia:

  1. Todella kauniita nuo kamapaukset. Niinkuin itsekin sanoit, toiseksi ylimmäisenä ja vasemmalla puolella oleva kampaus on todella kaunis. Toinen joka miellytti erityisesti silmää oli kolmanneksi alin. Mahtava tuo hiuskoru! Kampauksia löytyy varmaan ihan liikaa ja valitsemisen vaikeus vaan lisääntyy! Olen ainoastaan kerran käynyt kampaajalla ja se oli vanhojentanssien takia(josta on jo aika monta vuotta..) kuitenkin silloinkin täytyi kampaus valita mekkoon sopivaksi. Menin tutulle kampaajalle ja osoittelin kampauskirjasta mitä kaikkea tahtoisin hiuksiini saada. Oli lettiä, hiuskoristeita, kiharaa... Hän teki siitä mielettömän ja uniikin. Muistan sen hetken aina, koska kampaus oli vaan niin hieno.

    VastaaPoista
  2. Niin se varmaan tulee menemään, että kerron haluavani paljon kaikkea ja katsotaan sitten mitä siitä syntyy:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!