lauantai 25. elokuuta 2012

Vaaleanpunaisia ajatuksia

Ja ei, tämä otsikko ei viitta värimaailmaan. On ollut erittäin raskas viikko kaikinpuolin, eikä tilannetta helpota se, että meidän aina niin iloinen karvakaveri Immu on ollut toipilas viikonverran ja sitä on kuskattu lääkärille jos toisellekin. (enemmän www.immunelamaa.blogspot.fi)

Ennen kun aioin käpertyä sohvan kulmaan uusimman Cosmopolitanin kanssa kynttilöiden palaessa ja todennäköisesti viinin lasin kanssa päätin uppoutua aiheeseen, joka onnistuu aina kerta toisensa jälkeen piristämään päivääni, nimittäin hääjärjestelyt (mikäs muukaan).

En varsinaisesti jaksa nyt paneutua tiettyyn aiheeseen, mutta jaan nyt teidän kanssanne silmääni osuneita kuvia ja ajatuksia. Oikein rauhallista lauantai-iltaa kaikille!


Ensin kimppuja:

Häidemme väriteema tulee olemaan mustavalkoinen pienellä häivähdykselä kultaa. Itse olen yleensä enemmän hopean fani, mutta kulta siksi, että se sopii pareemin paikan väritykseen ja korostaa sitä. Itselläni tulee kuitenkin olemaan koruina hopeaa, joten en pistäisi pahitteeksi, jos sitä kimpussakin olisi. EN ole vielä täysin varma kimppuni väristä, mutta todennäköisesti sekin tulee olemaan teeman mukaan mustavalkoinen. 

With a hint of silver


Gerberoita? Ainakin kovin samanlaisia

Kaunis!

Kauniimpi

Kaunein!



Ja sitten kakkuja. Kuten jo varmasti aikaisemmin kerroin, kakku tulee olemaan "amerikkalaistyylinen", eli ei kermareunoja. Pyöreitä tai neliskulmaisia kakkuja pinottuna. Väriteema toki tulee näkymään myös kakussa. Mutta korostuuko siinä valkoinen, musta vaiko kenties kulta?


Kultainen kakku


Koristelun voi toki tehdä myös kultaisilla kukilla

Todella kaunia

Ehkä ei kuitenkaan meille?



Seeprakakku
 Kattauksen suunnittelu ja toteutus tulee olemaan minulle se haasteellisin, tässä muutamia esimerkkejä joissa väriteemamme löytyvät:






Pöytänumerot

2 kommenttia:

  1. Voi toi eka, viides ja viimenen kimppu.. Voisin ottaa niistä minkä vain! Ehkä eniten tuo ykkönen on mun mieleen, aivan ihana ♥

    VastaaPoista
  2. Noista pöytäkattauksista mä tykkään tosta kolmannesta, eli toi pyöreä pöytä, jossa noi selkeät nauhat ja muutama kynttilä. Se on selkeä ja tyylikäs. Ja tohon olis ehkä helppo sit yhdistää myös jotain kesäistä, jos haluaa? Kun jos kultaa on liikaa, niin voi tulla helposti liian joulufiilis :D Kukat on muuten somistuksessa käytettynä tosi kalliita, jos ottaa jostain kukkakaupasta. Eli kantsii miettiä tarkkaan, mitä haluu koristuksessa käyttää. :) Etenkin jos jotain valmiita asetelmia tilaa, niin tulee aika "mukavasti" hintaa. Mutta jos taas esim. tilaa irtonaisia miniruusuja tms jonkun köntsän, niin tulee edukkaammaksi. Mutta kynttilät, tuikut yms. ei maksa niin paljon. :) Ja luontoa kantsii hyödyntää kun on kesä :) Terkuin E taas

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!