maanantai 20. elokuuta 2012

Morsiuspukua metsästämään

Tänään on se päivä kun läden ensimmäistä kertaa metsästämään itselleni morsiuspukua. Käyn vain yhdessä liikkeessä sillä kotipaikkakunnallani ei ole muita liikkeitä. Tarkoituksena on vain mennä katsastamaan alehyllyä ja tunnustelemaan, minkä mallisen puvun nyt sitten oikeasti haluan. Mielikuva puvusta minulla jo on, mutta kun en ole yhtään vielä päälläni sovittanut, voi tämä mielipide vaikka vielä muuttua. Siksi haluan olla ajoissa liikenteessä. Olen kyllä totaalisen rakastunut kahteen käytettyyn, yksityisen myymään pukuun, joten jopa hieman toivon, että mikään puku liikkeessä ei vie sydäntäni. Minun tarvinnee koittaa sopia sovitukset näistä yksityisten puvuista mahdollisimman pian, pääsen sitten kokemaan, ovatko puvut lainkaan tyylisiäni.

Tässä vielä nämä kaksi pukua, jolle menetin sydämeni, ainakin kuvien perusteella: 

White one Triana pitsillä


 
Alimmaisen kuvan puvusta sain itselleni kuvia sitä käyttäneen morsiamen yllä ja pakko sanoa, että puku näyttää paljon paremmalta hänen yllään:)

Tänään on tarkoituksena mennä myös katsastamaan ja kuvaamaan juhlapaikka ja hieman mittailemaan sinne:) Kuvauspaikka on myös hakusessa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!