torstai 9. elokuuta 2012

Puku,sormus ja tunnustelua

Juuri kun eilen olin päässyt kiroamaan sitä, että en taida koskaan löytää itselleni sormusta, osui silmääni aamusti lehteä selaillessani sormus, joka on oikeinkin varteenotettava:)
Tämä osui silmääni aamulla.

Tämä löysin hetki sitten:)
Ylempi sormus vaan olisi tarjouksessa parin viikon ajan! Alempikin tarjous tuote. Nyt sitten pähkään, pitäisikö sitä mennä oikein livenä katsomaan? Onko aivan liian aikaista?!?! Mielipiteitä sormuksista ja ostoaikaikeista otetaan vastaan NYT:)

Sitten puku. Tättädääääää, maanantaina 20.8 lähdemme äidin kanssa ensimmäiselle sovituretkelle.(mukaan otetaan myös halukkaita makutuomareita) Kotikaupungin valikoima on todella suppea ja kallis, mutta lähdenkin nyt vain tutkailemaan vielä kesämallistoa ja sitä, minkämallisen puvun itselleni haluaisin. Ostosmatka tämä ei siis ole, vaan ihan pelkkää tutkailu:) Samalla varmaan käydään äidin kanssa vilkaisemassa vihkikirkko ja etsimässä kuvauspaikkaa. Olimme unohtaneet kokonaan miettiä kuvauspaikkaa ja nyt olisi viimeiset hetket käydä livenä katsomassa paikkoja kun vielä on puissa lehdet:)

Aamusti lähetin isännälle kainon pyynnön siitä, että voisi ehdotella kuvauspaikkoja ja värimaailmaa, pääsisin omissa ideoinneissani hieman eteenpäin:) Värimaailman ratkaiseminen avittaisi paljon:) Mutta tälläinen postaus tällä kertaa:)


Tämä yllä olevakin sormus on ihan kiva:) Tarjouksessa sekin, vaikkakin kyllä hieman kalliimpi kuin ylemmät. Samantyylinen taisi olla mukana aiemmassa postauksessa.

6 kommenttia:

  1. Mikei sormusta voisi ostaa vuoden etukäteen? Jos vain malttaa pitää sen kaapin kätköissä hääpäivään saakka :P

    VastaaPoista
  2. Mistä kaupasta tuo ylin sormus on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähänkö ihana tuo toinen sormus !! :) mistähän kaupasta se mahtaa olla ?

      Poista
  3. Ylin on Kultajousesta:) Ja jos en täysin väärin muista niin kaikki tämän kirjoituksen sormukset ovat Kultajousen sivuilta:)

    VastaaPoista
  4. Ihania sormuksia. Myös oman sormukseni etsintään tarvitsee ruveta a.s.a.p.. Vielä kun tietäisi taas mitä haluaa.
    Liityin lukijaksesi, joten jään seurailemaan teidän häiden suunnittelua.

    T. Sartsu
    vartijanmorsian.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Kiva kun liityit lukijaksi:) Itse löysin jo sormukseni ja ostamisen jälkeen kerta toisensa jälkeen olen todennut, että budjetillamme en olisi löytänyt ihanampaa, silti aina välillä harmitus nostaa päätän, onko tämä sittenkään se oikea? joten maltti on valttia tässäkin asiassa:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!