perjantai 31. elokuuta 2012

Paljastuksia

Vielä muutama makupala paljastukseksi näin viikonlopun iloksi. Varmaa on siis ainakin se, että tulemme käyttämään heinäseipäitä häidemme sisustuselementtinä. Varmaa ei ole vielä, valitsemmeko aita tyyppisen ratkaisun, tikkaat vaiko "telineen". Tarkoitus on joko laitta valoja tai kynttilöitä esille näihin elementteihin. Seiväs asetelmia voi myös käyttää kiitoskarkkien ripustamiseen tms. Asetelmia saattaa löytyä sisältä tai ulkoa, se jää nähtäväksi:)

"Telineestä" voi ripustaa esim. tuikkuja tai lyhtyjä. Voivat sijaita sisällä tai ulkona. Kiva siirrettävä sisustuselementti sitten kotiin:)

Hieman erilaiset tikkat. Voi ripustaa vaikka valoja

Perinteisemmät tikkaat




Viikonloppua vasten paljastan myös kuvan vihkisormuksestani. Siinä on sekä kelta- että valkokultaa ja pieniä timantteja. Ei yhtä timanntinen kuin toivoisin, mutta juuri meidän budjettiin sopiva ja sain sitä valkokultaakin sitten samalla:) Mielestäni sormus on myös ajaton, verrattuna erittäin hyvänä kakkosena tulleeseen sormukseen:)

VÄHÄN tämän tyylinen oli hyvä kakkonen. V oli kuitenkin todella paljon ohuempi, kuten koko sormus.

Tästä kohtaa on poistettu kuva vihkisormuksestani:)


Vielä yksi paljastus: Olen löytänyt itselleni morsiuspuvun<3<3 hih:) Nyt pitäisi vain malttaa odottaa ensi kesään:) Onneksi voi ostella sitten jo siihen sopivia kenkiä ym:) Lisää puvusta saatan paljastaa myöhemmin:)

9 kommenttia:

  1. Kaunis on sormus :) Ja onnea puvusta!

    VastaaPoista
  2. Mistä saatte hankittua vanhoja seipäitä? Oma ajatukseni olisi kiinnittää seipäisiin hääkyltit, mutta ei aavistustakaan mistä voisin lähteä seipäitä metsästämään. :) Mutta kauniita ne kuitenkin ovat!

    VastaaPoista
  3. Isäntä on tilallinen joten siellä on ylimääräisiä kun enää ei ole noita seipäistä tehtyjä aitauksia käytössä:)

    VastaaPoista
  4. Upea sormus :) Mun blogista löytyy sulle muuten pieni tunnustus! :) Käypä kurkkaamassa ;)

    VastaaPoista
  5. Oi että! Tykkään tuosta, että menee tuolleen päällekkäin ja näyttää siten leveemmältä! :) Ihana blogi sinullakin, jään seurailemaan suunnitteluasi :)

    VastaaPoista
  6. Mä oon kans kaavaillut seipäistä tuollaisia "telineitä" juhlapaikan pihapiiriin. Meinaan ripustaa seipäiden keskelle lyhtyjä roikkumaan :)

    VastaaPoista
  7. Käyn täällä aina silloin tällöin lueskelemassa :) T. MT-serkku

    VastaaPoista
  8. Hienoa:)! Kommentoi vain useammin jos tulee jotain mieleen:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!