keskiviikko 8. elokuuta 2012

Sormus



Jos joku muu tuottaa yhtä paljon päänvaivaa kuin oikean puvun löytäminen, tuottaa sitä sormus. Kaikki minun tuntevat tietävät että jos koruista löytyy blingblingiä, olen ihan myyty:) Tulen todennäköisesti siis säteilemään hääpäivänä, eikä se johdu olemuksestani! Puvussa pitäisi hieman olla kimalletta, kuten koruissa, hiuksissa,koristeissa..huoh, ottakaapa vieraat siis aurinkolasit mukaan:)!

Sormuksen kanssa on sama ongelma kuin puvunkin, mikään ei ole vielä saanut aikaan "vau" efektiä, paitsi erään ystäväni sormessa kiiltävä sormus:)! Ja sitten jos joku sormus hieman sävähdyttää, on niillä hintaakin sitten niin paljon, että jää sormus vain haaveeksi. Onneksi tiedän, että liikkeissäkin on alennuksia ym. joten eiköhän se sormus aikanaan sieltä löydy...

Toinen ongelma on se, että kihlasormukseni on kullanvärinen ja aioin pitää sekä kihla, että vihkisormusta sormessani suuren päivän jälkeen. Minusta tähän kihlasormukseen tulee siis liittää joko kultainen sormus tai sitten kaksivärinen, mutta ei hopeanväristä. Mikä on todella harmi, sillä pisän enenmmän hopeista koruista. 

Ihana! Mutta ihana on hintakina, yli 2200e




Muistuttaa jonkin verran ystäväni sormusta


Miksi tämäkin näyttää nätimmältä hopeisena?
Sama kuin yllä




Tämä on todella kaunis



1 kommentti:

  1. Heips. Lukasin sun blogin kokonaisuudessaan kun tänne eksyin. Tosi kivoja ajatuksia, ja kiva kun liität paljon kuvia teksteihin! Täälä kans 2013 kesän morsian, blingbling-hullu ja armottomasti hurahatanut kaikkeen häihin liittyvään :D Meilläkin sulho on sellainen, että aloittaisi suunnittelun mielummin joskus ens keväänä. Ja tuskailee mun jatkuvaa vouhotusta ;)
    Mullakin hääblogi, kurkkaile jos haluat:
    http://oneprincessday.blogspot.fi/

    Ainiin, ja tuo lin sormus on aika niin kun tosi ihanaihana! Paitsi hinnaltaan :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!